U bent hier: Home › Afhangbord › Handleiding digitaal afhangbord

Afhangen hoe doe ik dat?

In de hal van de kantine hangt een touchscreen met een kaartlezer. Met je KNLTB ledenpas kun je daarop een baan afhangen om vrij te gaan spelen. Gebruik geen verouderde pasjes, deze worden niet door het systeem geaccepteerd.

Ben je je pas vergeten, dan kun je niet gaan spelen! 

Het touchscreen bedien je door met je vinger op het scherm te tippen. Wanneer je de aanwijzingen op het scherm volgt, wijst het zich voor zich. 

  1. Tip met je vinger de knop “afhangen” aan. 
  2. Kies voor de knop “eerste vrije baan“ of voor “alle vrije banen” als je op een bepaalde baan wilt spelen. 
  3. Haal nu de passen door de kaartlezer. Alleen afhangen kan niet, je moet minimaal met 2 personen aanwezig zijn. Indien je met 4 personen wilt gaan tennissen, maar je bent nog niet compleet, dan kunnen de overige speler later nog afhangen. Zij gaan dan naar “overzicht banen” en tippen daarna op de baan waarop de medespelers staan. Hun namen verschijnen in het venster en de overige spelers kunnen nu hun pas door de kaartlezer halen en tippen op de knop “bijdubbelen”. Er wordt geen speeltijd bijgeteld; de 45 minutenspeeltijd gaan in zodra er 2 spelers afgehangen hebben. 
  4.  Er staan dus altijd 2, 3 of 4 namen bij een afgehangen baan. 
  5. Tip de knop “spelers bevestigen” aan. 
  6. Tip de baan van je keuze aan en de baan is afgehangen. 
  7. Je kunt gaan tennissen op de aangegeven baan in de vermelde tijd. 
  8. Een lid mag 1 introducé meebrengen. Vooraf dient dit bij één van de bestuursleden gemeld en betaald ( € 3,00) te worden. Op de gewenste datum wordt bij jouw naam aangetekend dat je met een introducé gaat spelen. Je haalt dan jouw pas door de lezer en daarna nogmaals ten behoeve van de introducé.
Zoek in site:
Loginstatus:      

Kantinediensten

 
 

Ogenblik a.u.b. ...