U bent hier: Home › Kantinedienst › Algemeen Kantinedienst

Regels en planning kantine

Tennisvereniging Woudrichem is een vereniging voor en door de leden. Daarom wordt er van seniorenleden, ouder dan 18 jaar, verwacht dat zij jaarlijks 4 blokken van 3 taakuren ten dienste van onze vereniging verrichten. Het bestuur deelt leden in in verschillende taakgroepen, waaronder die voor het verrichten van kantinediensten. Leden die kantinediensten verrichten zijn op de hoogte van het bestuursreglement alcoholverstrekking en hebben zich gekwalificeerd als barvrijwilliger door het volgen van de instructie verantwoord alcoholgebruik. Het complete bestuursreglement alcoholverstrekking vind je hier.

Lees het kantinereglement goed door. De laatste versie van mei 2014 staat ook op de website.

Als je in verband met regen twijfelt of een activiteit en dus ook je kantinedienst doorgaat, kun je rond de tijd dat je dienst ingaat, naar de kantine bellen (0183 - 30 11 81).
Als een kantinedienst niet doorgaat wordt deze doorgepland. Indien je niet verschijnt op een geplande kantinedienst, wordt er een boete opgelegd van € 35,00. En ook dan wordt de dienst doorgepland.

Planning

De kantinecommissie maakt de planning van de kantinediensten, waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de opgegeven verhinderingen.
Lisanne Colijn is voor onze leden de contactpersoon voor de kantinediensten en let op de uitvoering van de diensten. Zij mailt je de datum waarop je een kantinedienst gaat draaien met daarbij verdere instructies over het geldzakje en dergelijke.
Mochten er toch nog problemen zijn met de geplande dienst, probeer dan in eerste instantie te ruilen met een ander lid of tegen betaling laten uitvoeren door één van onderstaande personen. Je moet deze wisseling wel tijdig aan Lisanne Colijn doorgeven, zodat dit verwerkt kan worden in het aantal kantinediensten dat iedereen gaat draaien.
Meer informatie over de planning via Lisanne Colijn  tel. 06 - 13 80 00 04 of e-mail kantine@tvwoudrichem.nl

Afkopen

Een aantal jaar geleden heeft het bestuur besloten dat kantinediensten niet meer afgekocht konden worden. Indien men zelf niet kan of wil, zijn er een aantal personen bereid gevonden om tegen een financiële vergoeding van € 25,- de kantinedienst over te nemen.
De namen + telefoonnummers:

Beau Metz 06- 39 60 30 19   kan in principe elke avond, plus zaterdag en zondag 

Danny Borg 06- 43 56 85 57   kan in principe door de weeks ‘s-avonds

Birgit van Dijk 06- 14 53 89 42   kan in principe op woensdagavond, vrijdagavond en zaterdag.

Esmée van der List 06- 28 17 53 00   kan in principe elke avond plus zondag

Sabine Schouw 06- 47 59 36 31   kan in principe elke avond plus zondag

• Lotte de Joode 06 -37 16 58 78 kan in principe maandagavond, vrijdagavond plus zaterdag en zondag 

Michel Minczeles 06- 18 47 01 19   kan in principe elke avond, plus zaterdag en zondag

 Cato Hameete 06- 83 26 75 49   kan in principe vrijdagavond, plus zaterdag en zondag 

Indien je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken, dan moet je zelf contact opnemen met één van hen en dit doorgeven aan Lisanne Bouman - Colijn (kantine@tvwoudrichem.nl).

De tennisvereniging zal hier NIET in bemiddelen, maar geeft alleen aan dat deze mogelijkheid bestaat. Men blijft ZELF verantwoordelijk voor het draaien van deze dienst.

 

Zoek in site:
Loginstatus:      

Kantinediensten

 
 

Ogenblik a.u.b. ...