U bent hier: Home › Sponsors › Reclame flyer

Reclame flyer

Sponsor je mee?

TV Woudrichem sponsoren?

Even voorstellen: Tennisvereniging Woudrichem, een begrip in Woerkum, het prachtige vestingstadje langs de Merwede. Tennissen op het Bolwerk, met vrienden, sportief bezig zijn, lekker buiten, gezellig napraten onder het genot van een drankje en hapje.

Door het faciliteren van goede tennislessen, schooltennis en mee te doen aan de landelijke Open Tennisdagen maakt TV Woudrichem zich bekend en geliefd in de wijde omtrek. Actieve toernooicommissies zorgen voor sfeer, beleving en veel tennis waar naast de spelers ook de supporters van genieten. Onze toernooien kennen een lange traditie, al sinds de jaren ’70  worden ze gehouden op het tennispark. En daar zijn we best een beetje trots op!

Om dat ook in de toekomst allemaal mogelijk te maken en zo gezond en fit te blijven, kunnen we wel een steuntje in de rug gebruiken. Sponsor je mee?

Egbert Melchior
, voorzitter

Informatie

Sponsor informatie folder

Hier treft u een digitaal exemplaar van onze folder in Adobe pdf-formaat bedoeld om potentiële sponsoren te informeren naar de mogelijkheden om onze tennisvereniging financieel te helpen. Het document is 750Kb groot en beschrijft o.a. achtergrond over onze club en de sponsor mogelijkheden.

Onze sponsoren

 
Kroon Optiek 
 


   
   

 Boon's Markt

 Wylax

Zoek in site:
Loginstatus:      

Kantinediensten

 
 

Ogenblik a.u.b. ...