U bent hier: Home › Jeugd › Activiteiten

Jeugd activiteiten

TENNIS & FUN

De jeugdcommissie organiseert het hele jaar door allerlei leuke, spannende, gezellige, vette en coole activiteiten. Zoals:
 

  

Tennisinstuif

Iedere woensdagmiddag om 13.30 uur kunnen kinderen die met een rode of oranje bal spelen, op half of driekwart veld, een half uurtje komen tennissen. Er wordt een circuit uitgezet met tennisspelletjes om spelenderwijs het tennis onder de knie te krijgen.
Iedereen die meedoet krijgt een RODE-BALLENkaart en iedere keer krijg je één rode bal als je meegedaan hebt.
Als je 5 rode ballen hebt mag je iets leuks uitzoeken en gaan we gewoon verder voor de volgende 5.
Ivon Jacobs, geassisteerd door een aantal jeugdige talentjes, zorgt er elke week voor dat de tijd voorbij vliegt!


    

Mini-maxi toernooi

Een altijd leuk en spannend toernooi.. twee keer per jaar tennissen met je moeder, vader, buurvrouw, buurman of andere tennistopper. Heb je niemand, dan regelen wij iemand voor jou.
mini maxi

Er wordt gespeeld in twee categorieën:
1. een lagere school MINI met een MAXI
2. een middelbare school MINI met MAXI
Je mag natuurlijk altijd met de hogere categorie meespelen als jij dat aandurft!




  

Clubkampioenschappen

In juni kun je een week lang de tennisstrijd aangaan met en tegen je clubgenoten. Afgelopen jaar hadden we 38 deelnemers in de leeftijd van 7 tot en met 17 jaar. Zij speelden in totaal 10 verschillende categorieën, enkel, dubbel en mix. Binnen alle onderdelen werd gespeeld in poules.
Meedoen is belangrijker dan winnen. Hoewel, die prachtige wisselbeker wil jij natuurlijk ook wel eens op je kamer hebben staan!

Tussen de Rivieren toernooi

In oktober wordt elk jaar het Tussen de Rivieren jeugdtoernooi gehouden. Dit toernooi wordt jaarlijks gezamenlijk georganiseerd door de 9 tennisverenigingen uit het land van Altena en is speciaal voor de jeugdleden van die verenigingen. Het doel van deze samenwerking is dat de kinderen leuke wedstrijden tegen elkaar kunnen tennissen. Het toernooi wordt afwisselend gespeeld in Woudrichem, Almkerk, Sleeuwijk, Andel, Werkendam, Hank, Dussen, Wijk & Aalburg en Nieuwendijk. Je kunt inschrijven voor verschillende onderdelen (enkel, dubbel en mix) en verschillende categorieën (rood, oranje, groen, geel).
 
Dit is maar een greep uit de activiteiten die de jeugdcommissie organiseert. De afgelopen jaren hebben we nog veel meer gedaan, zoals het Valentijnstoernooi, een handicap toernooi, het spooktoernooi (met griezel-slaapfeestje!) en het frietzakkentoernooi, met natuurlijk een zak frites na afloop!

Groetjes van de Jeugdcommissie!


Zoek in site:
Loginstatus:



      

Kantinediensten

 
 

Ogenblik a.u.b. ...