U bent hier: Home

Home

Tennis in Woudrichem

Het begon allemaal zo'n 40 jaar geleden, in september 1975, met twee GreenSet betonbanen en een houten keet die dienst deed als kantine. Inmiddels is Tennisvereniging Woudrichem uitgegroeid tot een complete tennisaccommodatie met vier verlichte kunstgrasbanen en een gezellig clubhuis. Een begrip in Woerkum, het prachtige vestingstadje langs de Merwede.

Door het faciliteren van goede tennislessen, activiteiten, competities, toernooien en veel leuke activiteiten voor de jeugd is TV Woudrichem de afgelopen decennia uitgegroeid tot een bloeiende en dynamische vereniging. Enthousiaste toernooicommissies zorgen voor sfeer, beleving en veel tennis waar naast de spelers ook de supporters elke keer weer van genieten. En daar zijn we best een beetje trots op!

 

 

Bekijk eens onze fotoboeken om een indruk te krijgen van de club en de vele activiteiten die we organiseren.

Lid worden?  Via de website is het mogelijk om online in te schrijven. Nog vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Graag tot ziens!

Het laatste nieuws

26-09-2017

VACATURE VOORZITTER

 

Na de zomervakantie zijn wij als bestuur weer bij elkaar geweest voor een vergadering. Met helaas een grote teleurstelling!

 

Dat we als bestuur nog steeds een stuurloze groep zijn zonder voorzitter.
Voor jullie lijkt het misschien wel dat alles gewoon doorloopt maar wij moeten toch helaas wederom een dringende oproep doen aan alle leden om zich te beraden hoe ze deze vacante voorzitterspositie in kunnen gaan vullen.

 

Schroom niet en neem eens contact op met een van ons om te praten over de inhoud van deze functie. Wij hebben al meerdere leden aangesproken maar wellicht is er toch iemand die stilletjes twijfelt, laat dat los en praat met ons.

 

In de huidige samenstelling zonder voorzitter kunnen en willen wij niet verder.

Kom op leden, laat ons niet in de steek!

 

Bestuur Tennisvereniging Woudrichem

 

13-09-2017

OUDE TENNISBALLEN

 

Vandaag weer 200 ingezamelde, oude tennisballen ingeleverd. Onze vereniging krijgt hiervoor 15 euro en het milieu wordt niet belast met oude ballen, die de bosjes ingeslagen worden.

Deponeer daarom altijd je versleten tennisballen in de inzamelemmers,die in de hal en in de kantine staan. Onze vereniging is ermee gebaat en ook het milieu!

 

Johan Verhaar, ledenadministrateur

21-08-2017

Najaarscompetitie

De indeling van de najaarscompetitie is bekend. Kijk voor de teams en de wedstrijden op de website. Onder het kopje KNLTB competitie vind je de teamsamenstellingen voor dit najaar. Via Mijnknltb kun je de wedstrijdschema's bekijken.

21-07-2017

't Woerkums Mix 2017

Van 2 - 8 oktober organiseert TV Woudrichem voor de 25e keer 't Woerkums Mix toernooi. Een feestelijke editie waar je bij moet zijn!

Lees meer...

21-07-2017

Boon's Markt Clubkampioenschappen 2017

Van 2 t/m 10 september kun je strijden voor de titel Clubkampioen 2017. Schrijf je in en doe mee aan dit gezellige clubtoernooi!

Lees meer...

Actuele baanbezetting
 

Het weer op Buienradar.nl

 

Ander tennis nieuws


  
Sharapova maakt flinke sprong op wereldranglijst naar 57e plek
Nadal ontbreekt in Basel en ziet Federer mogelijk inlopen op ATP-ranking
Haase ook bij ATP-toernooi Stockholm direct onderuit
Bertens in Luxemburg weer eens ronde verder op WTA-toernooi
Federer verslaat Nadal voor vierde keer in 2017 en pakt titel in Shanghai
Sharapova pakt in Tianjin eerste eindzege na schorsing, dubbeltitel Bertens in Linz

bron: nusport.nl/tennis

Onze sponsors

 

zie ook : onze reclame flyer

   

Actieve bezoekers: 64, waarvan 0 geregistreerd en 64 gast(en).

Zoek in site:
Loginstatus:      

Kantinediensten

 
 

Ogenblik a.u.b. ...