U bent hier: Home › Zondag Mix Competitie

Zondag Mix Competitie

Zondag Mix Competitie

Van november tot en met maart kun je meedoen met de Zondag Mix Competitie. Dus alleen maar gezellige mix-dubbel partijen! Zoek een dame of heer of vraag je tennismaatje. Dat kan iemand zijn van TV Woudrichem, maar ook een topper van een andere tennisvereniging. Je kunt je ook alleen opgeven. Dan zoeken wij iemand voor jou.
Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50 per persoon.

Poule-indeling

Alle teams worden ingedeeld in een poule naar eigen sterkte. De Zondag Mix Competitie is dus niet alleen voor ervaren spelers, maar zeker ook geschikt voor starters. Je krijgt in een ontspannen sfeer wedstrijdervaring en leert veel mensen kennen.
De poule-indeling, uitslagen en standen worden gepubliceerd en kun je bekijken en volgen op www.toernooi.nl. De winnaars van elke poule kunnen een leuke prijs tegemoet zien!

Wedstrijden

Je speelt ongeveer 9 wedstrijden. Een wedstrijd duurt 5 kwartier, waarbij de games doorgeteld worden. Bij winst krijg je 2 punten en bij een gelijk aantal games 1 punt per koppel. Niet gespeelde wedstrijden krijgen geen punten. Als een team aan het einde van het seizoen minder dan 6 wedstrijden heeft gespeeld, dan vervallen alle wedstrijden van dit team. Je mag eventueel met een invaller spelen, mits deze niet sterker is dan degene, die hij of zij vervangt.

Aan het begin krijg je alle geplande wedstrijden doorgemaild. Je mag een wedstrijd, in overleg met je tegenstander verzetten naar een ander tijdstip of datum. Wel graag even doorgeven zodat de banen niet onbezet blijven.

Après-tennis

Wat de Zondag Mix Competitie nog leuker maakt is de aprés-tennis. Gezellig een bakkie doen na afloop of als het al borreltijd is een wijntje, biertje of frisje. Deelnemers nemen spontaan de left-overs van het weekend mee, wat zeer gewaardeerd wordt. Knabbels, toastjes, blokjes kaas of chocolaatjes voor bij de thee.

Doe je mee? Hou dan vooral je mailbox in de gaten met daarin het wekelijkse Zondagnieuws met de actuele planning en eventuele andere nieuwtjes.


Zoek in site:
Loginstatus:      

Kantinediensten

 
 

Ogenblik a.u.b. ...